MARC CUSTODI. Núm col·legiat: 11411

Especialitzat en aparell locomotor i fisioteràpia esportiva. Em vaig graduar l’any 2015, i segueixo en la formació continuada en postgraus i tècniques vàries, com la Punció seca, la relaxació instrumental miofascial (ganxos); diagnòstic, tècniques i tractament visceral; tractament de les tendinopaties utilitzant l’electròlisi percutània terapèutica ecoguiada (EPTE) i cursos en ecografia.

Apassionat de l’esport i la cultura popular, exjugador del Club Bàsquet Igualada i actualment casteller dels Moixiganguers d’Igualada. Aquesta vessant més esportiva durant la meva infància em va portar a tenir diferents lesions i a tenir una relació molt propera amb la fisioteràpia, el meu camí ha estat procurar ajudar a la gent a partir del què realment sé fer.

Els meus tractaments estan basats en la reeducació postural, la tonificació i estirament de les estructures lesionades, treball del CORE i l’exercici terapèutic.

M’agrada estar sempre al dia pel que fa a els avenços en traumatologia, aparell locomotor i fisioteràpia esportiva.

ESTER ARÍS. Núm col·legiada:  7753

Especialitzada en aparell locomotor, uroginecologia i obstetrícia.

Des de petita tenia clar que la meva vocació estava relacionada amb la salut. Envoltada d’una tia infermera i un oncle metge, als quals sempre que veia els demanava que m’expliquessin històries dels seus treballs somiant que algun dia jo en pogués formar part. Vaig continuar creixent influenciada pel món de l’esport i la competició en atletisme. Un món fascinant on vaig conèixer la fisioteràpia i vaig aprendre molts valors dels què encara en faig ús en el meu dia a dia.

Al 2008 em vaig diplomar en fisioteràpia per l’E.U.Gimbernat (UAB) i ràpidament vaig iniciar la meva carrera professional en el camp de la traumatologia i l’esport. Sempre en constant formació en tècniques com ganxos, embenat neuromuscular, tècniques articulars, reeducació de les disfuncions de l’ATM entre d’altres.

I postgraduada en:

  • Reeducació Postural segons el Mètode Mézières
  • Fisioteràpia en el dolor i la disfunció miofascial (Punció Seca)
  • Experta Universitària en Fisioteràpia de l’Aparell Locomotor

Entre el 2008 i el 2018 vaig desenvolupar la meva carrera professional com a fisioterapeuta a diferents hospitals de Barcelona i en consulta privada sent els darrers anys Coordinadora de Rehabilitació Domiciliària de l’Eixample Esquerre.

L’any 2017 vaig ser mare d’una nena, la qual cosa va fer que m’iniciés en l’àmbit de la fisioteràpia uroginecològica i obstètrica per poder ajudar les parelles en la preparació al part, l’activitat física durant l’embaràs, la recuperació postpart, el treball de la diàstasi abdominal, la Gimnàstica abdominal Hipopressiva i el treball del CORE amb el mètode Pilates.

I al 2018 decideixo apartar-me de l’àmbit hospitalari per dedicar-me 100% a un projecte professional i personal. A dia d’avui, aquí segueixo, i combino el treball de les patologies de l’aparell locomotor (dolor muscular i/o articular, lesions esportives, lesions traumatològiques i malalties reumàtiques) amb el treball al camp de la uroginecologia i obstetrícia (incontinències urinàries, prolapses d’òrgans pelvians, diàstasi abdominal preparació al part, recuperació postpart, restrenyiment i dolor sexual).

M’apassiona estar al costat de cada pacient, i que junts trobem la solució al seu problema.

SERVEI PERSONALITZAT PER EMPRESES

FISIOTERÀPIA EMPRESA

Oferim servei de fisioteràpia a empreses que ho requereixin, per tal de disiminuir les baixes en l’àmbit laboral

SI ETS UNA EMPRESA I T’INTERESSA EL SERVEI,
EMPLENA EL SEGÜENT FORMULARI I EN BREU ET RESPONDREM