TECNOLOGIA

Disposem de la tecnologia necessària per poder realitzar un diagnòstic més objectiu i poder iniciar un tractament de resultat molt més ràpid i eficaç.

WINBACK

La tecarterapia o radiofreqüència és un corrent d’alta freqüència que oscil•la entre 300 KHz i 1 MHz. Aquest corrent no invasiu estimula els mecanismes naturals d’autoreparació del cos afavorint els intercanvis intra i extracel•lulars.

Combinat amb la pràctica del terapeuta ofereix resultats espectaculars en la rehabilitació gràcies a una ràpida recuperació de les funcions musculars i articulars. És un autèntic bio accelerador fisiològic.

PISTOLA DE MASSATGE

Teràpia percussiva per augmentar el flux sanguini i reduir la tensió profunda de la musculatura utilitzant una combinació de velocitat i profunditat per tractar els músculs còmodament anul•lant el senyal del dolor que s’envia al cervell.

BIOFEEDBACK

Fem ús d’una sonda intracavitària (via vaginal) per captar l’activitat elèctrica de la musculatura del sòl pelvià tan en repòs com en contracció. Aquest senyal es recull de forma objectiva i la pacient pot visualitzar i ser conscient del grau de contracció muscular que realitza.

Permet veure l’evolució en un tractament.